top of page

Visie

BuroTOK heeft tot doel het buitenleven voor mensen verder te ontwikkelen. Hierbij staat de beleving van de gebruiker centraal en laten we mensen hun eigen concept “Ontdekken”. Intensieve samenwerking tussen ontwerper en opdrachtgever is hierbij essentieel

​Wij werken als onafhankelijk ontwerpburo voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Naast ontwerpen adviseren wij op het gebied van styling en kunnen wij de klant goed begeleiden in het proces van aanschaf van producten door een uitgebreid netwerk in de regio.

Tuinbeleving zien wij als een verlengstuk van het woongenot. Wij vertalen wensen en eisen van de klant in een totaal concept. De klant is gedurende het gehele proces betrokken. Deze betrokkenheid is een belangrijk aspect in onze werkwijze, wat uiteindelijk zorgt voor het ultieme eindresultaat.

Wij maken gebruik van 3D visualisatie technieken en veel fotomateriaal ter ondersteuning van ideeen en plannen. Dit geeft de klant een goed beeld van de verschillende mogelijkheden en het uiteindelijk resultaat.

buroTOK I Molenakkers 52 I 5521 GK Eersel I Tel.: +31 (0)6 - 204 35913 I E-mail: buroTOK@gmail.com

Copyright 2012, buroTOK

bottom of page